SPORTFUN SPORT_Z

22b2cf04731851f78dd7146861b3bfb3.png

Het wekelijkse sportprogramma SportFUN vindt elke woensdagmiddag plaats in De Meent in Alkmaar én in sporthal de Bloemen in Castricum, voor kinderen die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod. Onder begeleiding van professionele sporttrainers én een pedagogisch deskundige sporten we in twee groepen, met maximaal 12 kinderen per groep. Bij aanmelding kijken we niet alleen naar leeftijd, maar ook naar de verschillende behoeften van de deelnemers.

  • Let op: Voor de oudere kinderen (vanaf ongeveer 12 jaar) bieden we in Alkmaar en Castricum ook het programma 'SportMIXX' aan. Hier worden 2-wekelijks diverse sportlocaties in de eigen gemeente bezocht.

Introductielessen
Je meldt je in eerste instantie aan voor de 3-weekse introductieperiode. Dit is voor jou een laagdrempelige manier om met de lessen, sporttrainers en mede-sporters kennis te maken. Wil je blijven sporten? Na deze drie weken bepalen we samen in welke groep jij het beste tot je recht komt en kun je het hele jaar door blijven sporten. Er blijft gedurende deze periode steeds overleg plaatsvinden of het voor de deelnemer een fijne plek is om te blijven sporten. Je betaalt steeds per 10 weken.

 

Lees verder