VAKANTIEFUN in de herfstvakantie bij Sport Z

08e5e157d5c150d4acd9eed4cd5973b7.png

IN SPORTCOMPLEX DE MEENT

Eerstvolgende datum
22 oktober 

Locatie: Sportcomplex De Meent
Kosten: Gratis

Beleef samen met andere kinderen fantastische dagen tijdens het sportieve en creatieve dagprogramma VakantieFUN! VakantieFUN is voor zowel ouders als kinderen een fijne overbrugging in de (school)vakanties. 

Doelgroep - Herfstvakantie 2021
Voor kinderen die GGZ-indicatie hebben van 6 t/m 9 jaar, uit Alkmaar, Langedijk, Heerhugowaard, Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.

Programma
De deelnemers worden in groepen ingedeeld. We werken met kleine groepen, een centrale projectleider en professionele begeleiders. Gezien de problematiek van de kinderen is structuur, duidelijkheid en bekendheid van groot belang. Daarom kiezen we ervaren begeleiders en vaste gezichten voor een groep. Dit is voor zowel de kinderen als de ouders erg prettig. De kinderen worden vanaf 9.30 uur gebracht (10.00 uur starten we met het programma) en vanaf 15.30 uur kunnen zij weer opgehaald worden.

Inschrijving
Ouders van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen (let op, de aanwezigheid van een GGZ-indicatie is verplicht) en die in één van de bovenstaande gemeenten wonen, kunnen hun kind voor VakantieFUN aanmelden. Deelname aan VakantieFUN is kosteloos. Heeft u de inschrijfperiode gemist? Neem contact op met Thomas Botman (t.botman@sport-z.org of 06-25326288) om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden