SPORTMIXX Sport-Z

d9fc4cd26aa2c4a5c07f23ca60d46af9.png

Het sportprogramma SportMIXX vindt één keer in de twee weken op woensdagmiddag plaats en is bestemd voor jongeren (12-18 jaar) die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod. Onder begeleiding van professionele sporttrainers met een pedagogische achtergrond sporten we deze groep in blokken van 2 of 3 lessen, waarbij we ons steeds verdiepen in nieuwe sporten op verschillende locaties in en rond Alkmaar.

Introductieles
 

Je meldt je in eerste instantie aan voor een introductieles. Dit is voor jou een laagdrempelige manier om met de sporttrainers en mede-sporters kennis te maken. Wil je het hele jaar blijven sporten? Dat kan! De betaling is steeds voor 10 lessen. Er zal gedurende deze periode steeds overleg plaatsvinden of het voor de deelnemer een fijne plek is om te blijven sporten.

Schrijf je snel in en doe mee!

Tijd 12-18 jaar: 17.45-18.45 uur
Start introductieles: Je kunt wekelijks instromen (elke 2 weken is er een les)
Kosten: € 45,- (voor 10 weken, deelname aan de introductieles is gratis)
Locatie: Telkens andere locaties in Alkmaar, we houden je hierover via de mail op de hoogte
 

Aanmelden