SPORTMIXX aanbod van Stichting Sport-Z

0b2855df2e7d72f77c007e034e7fae5f.png

2-wekelijks sportprogramma op woensdagmiddag voor jongeren die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod

Het sportprogramma SportMIXX vindt één keer in de twee weken op woensdagmiddag plaats en is bestemd voor jongeren (12-18 jaar) die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod. Onder begeleiding van professionele sporttrainers met een pedagogische achtergrond sporten we deze groep in blokken van 2 of 3 lessen, waarbij we ons steeds verdiepen in nieuwe sporten op verschillende locaties in en rond Alkmaar.

Introductieles
 

Je meldt je in eerste instantie aan voor een introductieles. Dit is voor jou een laagdrempelige manier om met de sporttrainers en mede-sporters kennis te maken. Wil je het hele jaar blijven sporten? Dat kan! De betaling is steeds voor 10 weken. Er zal gedurende deze periode steeds overleg plaatsvinden of het voor de deelnemer een fijne plek is om te blijven sporten.

Schrijf je snel in en doe mee!

Tijd 12-18 jaar: 17.30-18.30 uur
Start introductieles: Je kunt wekelijks instromen
Kosten: € 45,- (voor 10 weken, deelname aan de introductieles is gratis)

Eerstvolgende datum
4 september

Locatie: De Meent Bauerfeind
Kosten: 45,- per 10 weken (1x gratis proberen)

Aanmelden