Weerbaarheidstraining IkDURF voor kinderen van 8 t/m 15 jaar

ca535c567eda235fbe074887df3b57c3.jpeg

IkDURF
De weerbaarheidstraining IkDURF is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 15 jaar die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod of een GGZ-indicatie hebben. Door middel van de methode Denken, Durven, Doen wordt er gewerkt aan zelfvertrouwen, eigen vaardigheden en positieve feedback.
 

  • Denken staat voor: jezelf leren kennen en negatieve gedachte herkennen en ombuigen
  • Durven staat voor: omgaan met (faal)angst en vertrouwen in eigen handelen
  • Doen staat voor: omgaan met kritiek en reageren op plagen en pesten

Programma
Gedurende 8 weken komen de kinderen bij elkaar in een gymzaal, waar zij de mogelijkheid krijgen om te oefenen met 'ander gedrag'. Zij leren voor zichzelf op te komen, succeservaringen op te doen en vertrouwen te krijgen in hun eigen vaardigheden. De ouders worden actief betrokken door middel van een intakegesprek en een meedoen-dag.
 

EERSTVOLGENDE WEERBAARHEIDSTRAINING

Alkmaar (Gymzaal Tochtwaard, Tochtwaard 20)
 

  • Maandag 6 mei (t/m maandag 1 juli), 16.30-17.30 uur
  • Maandag 16 september (t/m maandag 11 november), 16:30-17:30 uur 


Aanmelden via de website Sport-Z