THEATER | DRIEMASTER | GROEP 1-2-én3

5f17b1aa4cd51f200c78666b55645dc0.jpeg

UITGESTELD IVM CORONAMAATREGELEN

De meeste kinderen houden van spelen, hebben een levendige fantasie, houden van bewegen en verhalen schudden ze zo uit hun mouw. Andere kinderen zijn wat verlegen, houden zich liever op de achtergrond en hebben ook echt wel een mening.

In deze cursus gaan de kinderen aan de slag met de basis van improviseren op toneel. We gaan op ontdekkingstocht op verschillende locaties, spelen verschillende typetjes en leren om emoties die we van binnen voelen op het toneel te gebruiken. De cursus bestaat uit 8 lessen en duurt per keer een uurtje. Het doel is vooral genieten van het spelen van scenes. Ieder kind krijgt de mogelijkheid om zichzelf te laten zien en juist ook degene die het een beetje spannend vindt.

Deze cursus wordt gegeven door: Mandy Lodder: "Mijn passie is theater! Ik sta het liefst op het podium een voorstelling te improviseren aan de hand van suggesties uit het publiek. Daarnaast geef ik trainingen binnen het onderwijs aan leerlingen die stoeien met het uiten van emoties, omgaan met grenzen en leerlingen die zichzelf wat meer mogen laten zien".

Locatie: De Driemaster, Gabriël Metsulaan 36

Voor: groep 1-2-3

Dag en Tijd: Dinsdag  van 14:30-15:30 

Duur: 8 lessen

Cursusdagen: dinsdag NOG NADER TE BEPALEN

Kosten: € 16,00 contant te voldoen uiterlijk vrijdag ... bij Monique van de administratie of de eigen groepsleerkracht. Als de betaling dan niet binnen is, vervalt de inschrijving en zullen wij de eerstvolgende op de wachtlijst aanschrijven.

Degene die daarvoor in aanmerking komt, kan het tegoed op de AlkmaarPas gebruiken. Omdat ouders vooralsnog de school niet mogen betreden in verband met corona, kunt u voor het scannen van uw pas een afspraak maken met de ouderraad via ordriemaster@gmail.com.

Informatie

Deelname: € 16,-
Leeftijdcategorie: 4 en 5 jaar
   
Datum: zaterdag 31 juli 2021 t/m zaterdag 31 juli 2021
Tijd: 14:30 - 15:30
   
Adres: Gabriël Metsulaan 36
1816EP Alkmaar
Ruimte: Speelzaal
   
Aanbieder: Eigenwijze072
Georganiseerd door: Mandy Lodder
Website: www.eigenwijze072.nl
Inschrijven

Vragen over deze activiteit

Voornaam
Tussenvoegsel(s)
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Ja, ik ga akkoord met het privacy statement.