Mogelijk gemaakt door de Brede Scholen

maak een keuze en vind
de activiteit die bij je past!

Programma OUDERKAMER Nicolaas Beets

Woensdag 12 juni

Viering van het Suikerfeest

Vandaag vieren wij in de Ouderkamer het Suikerfeest ( afte party). U mag iets lekkers mee nemen zodat alle ouders en verzorgers ervan kunnen proeven. Meester Jubbe zal deze ochtend ook een bezoekje brengen. Rond de klok van 10:00 uur zal er gedanst en gefeest worden. U komt toch zeker ook? Vrienden/ buren mogen mee deze ochtend.

Woensdag 19 juni

Voorbereiding betreft de verhuizing

Juf Helen is al druk bezig met de voorbereidingen van de verhuizing ( Omdat het na de zomervakantie een drukke tijd is betreft feestdagen enz.) En aangezien dit een grote klus is helpen wij juf Helen een handje. Komt u ook een uurtje helpen? Kunt u deze dag niet? maar wilt u wel een steentje bijdragen laat het dan ook even weten, want juf Helen is de komende tijd aan het inpakken. 

Woensdag 26 juni

Afsluitdag van de Ouderkamer

 Vandaag gaan wij samen met alle ouders/ verzorgers op schoolreisje. Wat we precies gaan doen zal de komende periode besproken worden in de Ouderkamer. Maar uiteraard zijn wij voor dat de school uit is weer terug op school. Hou er hierbij wel rekking mee dat er deze ochtend kosten worden gevraagd

Woensdag 3 juli

Geen ouderkamer deze vindt donderdag 4 juli voor een keer plaats

Donderdag 4 juli

Kind(eren) uit huis gehaald door hulpverleners? Wanneer gebeurt dit? Wat nu?

Wat zijn de stappen die er gemaakt dienen te worden voordat uw kind(eren) uit huis wordt geplaatst. Wat zijn de stappen die de school hierin neemt? En wat kunt u als ouder/verzorger doen om dit te ver komen? Maar voornamelijk welke stappen worden er eerst genomen voordat het eenmaal echt zover is? Vandaag willen wij u uitleggen welke stappen er genomen dienen te worden voordat Jeugdzorg het kind mee neemt, wij hebben gemerkt dat in heel Alkmaar ouders/verzorgers het moeilijk vinden om opvoed vragen te stellen aan hulpverleners omdat ze bang zijn om hun kind te verliezen aan hulpverleners. Meer weten kom dan naar de ouderkamer! Ook ouders vanuit de wijk zijn van harte welkom deze ochtend.

Woensdag 10 juli

Geen Ouderkamer start na de zomervakantie

Fijne vakantie en een veilige terugreis allemaal en tot na de zomervakantie.

 Voor vragen of informatie
Zahra Taghlaoui
Sociaal werker – begeleidster Ouderkamer
06-24368159
z.taghlaoui@meewering.nl


Programma OUDERKAMER Nicolaas Beets

Startdatum: 06-06-2019
Einddatum: 18-07-2019
Dag Donderdag
Tijd: 00:00 - 00:00 uur
Leeftijden:Ouders
Toegangsprijs: Gratis
   
Organisator: