Mogelijk gemaakt door de Brede Scholen

maak een keuze en vind
de activiteit die bij je past!

Programma OUDERKAMER De Matthiasschool

Donderdag 13 juni

Voorbereiding Fancy-Fair

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de Fancyfair. Komt u alstublieft ook een handje helpen? Wij zijn nog dringend opzoek naar:

Donderdag 20 juni

Het stimuleren van taalontwikkeling bij kinderen

Kinderen worden geboren in een sociale wereld waarin taal het belangrijkste communicatiemiddel is. Uw kind leert veel op het gebied van taal. De taalvaardigheid van kinderen groeit enorm tijdens de normale ontwikkeling. Maar hoe verloopt de taalontwikkeling bij kinderen? Waar moet u op letten als een kind met meerdere talen tegelijk opgroeit. Als ouder kun je zelf ook veel doen om de taalontwikkeling van je kind te stimuleren. Bij deze bijeenkomst krijgt u antwoord op uw vragen en informatie over dit onderwerp.

Donderdag 27 juni

De dag van de Fancy-Fair

Het is eindelijk dan zover, vandaag vindt de Fancy fair plaats, heeft u zich nog niet opgeven maar wilt u wel helpen? U bent dan van harte welkom. Wij zijn te vinden in de aula van de school. Wij starten om 8:45 uur  met een bakkie koffie/thee in de aula van de school. 

Donderdag 4 juli

Beauty-ochtend

Deze ochtend staat in het  teken van beauty,  van nagellakken tot henna tatoeages , make-up tot voorlichting betreft huidverzorging. Alles is mogelijk deze ochtend zolang het maar te maken heeft met verzorging. Om deze ochtend te laten slagen zijn wij nog opzoek naar ouders die een workshop kunnen verzorgen. Bent u toevallig schoonheidsspecialiste, voedingsdeskundige, kapster of bent u gewoon goed in het opmaken? En bent u bereid om een deel van de ochtend een workshop te verzorgen? Dan zijn wij op zoek naar u! Meld u zich dan aan. Uiteraard bent u welkom om u heerlijk te laten verwennen.  Deze ochtend is in samenwerking met het buurthuis en zal ook plaats gaan vinden in het buurthuis. U komt toch zeker ook!!

Donderdag 11 juli

Dagje weg

Vandaag sluiten wij het schooljaar af met een dagje weg, waar wij precies  heen gaan zal de komende tijd besproken worden in de Ouderkamer, houdt u er wel rekening mee dat er voor deze dag een eigen bijdrage wordt gevraagd. Heeft u een leuk idee voor een dagje weg laat het ons dan even weten.

ADRES: Spieghelplein 45 Alkmaar

Voor meer informatie: Zahra Taghlaoui
Sociaal werker-begeleidster Ouderkamer
Telefoon: 06-24368159   Email: z.taghlaoui@meewering.nl


Programma OUDERKAMER De Matthiasschool

Startdatum: 09-05-2019
Einddatum: 18-07-2019
Dag Donderdag
Tijd: 08:30 - 11:00 uur
Leeftijden:Ouders
Toegangsprijs: Gratis
Locatie: Sint Matthiasschool
Adres: Spieghelplein 45
   
Organisator: