Mogelijk gemaakt door de Brede Scholen

maak een keuze en vind
de activiteit die bij je past!

Yoga | Kardinaal de Jong groep 3,4 en 5

Op avontuur – reis mee, wordt sterk en ontspannen

De kinderen van de groepen 3-4-5 kunnen meedoen aan de yoga. Juf Cynthia neemt je mee op  avontuur… door de verschillende landen waar veel valt te ontdekken! Zo komen we terecht in de jungle waar we veranderen in de dieren die daar zijn. We klimmen over de bergen waar we onszelf kunnen omtoveren tot rots, of misschien ook wel tot de berg zelf! Ook komen we door landen waar gedanst en gezongen wordt!

Onderweg komen er speciale stenen op ons pad, zoals de vertel-, meditatie- en toversteen. Ook gaan we op zoek naar kaarten met houdingen, die dienen als sleutel om weer verder te reizen. Aan het einde van ons avontuur ploffen we lekker neer om wat uit te rusten. Wie gaat er mee?

Deze activiteit wordt gesubsidieerd door de gemeente Alkmaar. De betaling van de eigen bijdrage kunt u doen bij de administratie van de school. Voor wie daarvoor in aanmerking komt, kan ook het tegoed op de AlkmaarPas gebruiken. Hiervoor kunt u tot 3 weken na aanvang van de cursus terecht bij de administratie van de school. Zij scannen uw pas hiervoor. Vergeet dan ook uw pincode niet!


Yoga | Kardinaal de Jong groep 3,4 en 5

Startdatum: 08-05-2019
Einddatum: 03-07-2019
Dag Woensdag
Tijd: 14:10 - 15:10 uur
Leeftijden:8 tot 10 jaar
Toegangsprijs: € 16,00
Locatie: Kardinaal de Jong
Adres: Amalia van Solmsstraat 91
   
Organisator: Kardinaal de Jongschool
Telefoon: 072-5117795

Geef je op voor deze activiteit!


Ik ben nieuw bij stadskids
Ik heb al een account bij Stadskids.