GEZOND KOKEN | DRIEMASTER | GROEP 4 EN 5

dd8304ca7d58ae065eb396dfeb0a0e2c.jpeg

UITGESTELD IVM CORONAMAATREGELEN

 

Let op! Deze activiteit op de dinsdag is voor groep 4-5. Kijk verder op Stadskidsalkmaar voor groep 6-7-8 op de donderdag!

 

Tijdens deze kooklessen wordt een gerecht volgens een duidelijk recept stap voor stap gemaakt en eindigt het op het bord! Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan alle facetten van het koken: hygiëne, presentatie en aan de beleving van het eten.

De laatste les is een heuse catering-opdracht: de kinderen maken samen met de kookjuf een buffet voor ouders, juffen en meesters. Als het publiek zich tegoed doet aan het buffet, presenteren de kinderen zich als trotse kok terwijl ze spelenderwijs de rol van gastheer/gastvrouw op zich nemen.

Van alle gerechten die de kinderen hebben bereid, krijgen ze tijdens deze gezellige laatste les de receptuur mee naar huis.

Een reeks kooklessen bestaat uit 2 x 1 uur en 4 x 1,5 uur .

Locatie: De Driemaster, Gabriël Metsulaan 36

Voor: groep 4-5.

Dag en Tijd: Dinsdag  van 14:30-15:30 / 16:00. 

Duur: 6 lessen

Cursusdagen: dinsdag NOG NADER TE BEPALEN

 

Kosten: € 16,00 contant te voldoen uiterlijk .... bij Monique van de administratie  of de eigen groepsleerkracht. Als de betaling dan niet binnen is, vervalt de inschrijving en zullen wij de eerstvolgende op de wachtlijst aanschrijven.

Degene die daarvoor in aanmerking komt, kan het tegoed op de AlkmaarPas gebruiken. Omdat ouders vooralsnog de school niet mogen betreden in verband met corona, kunt u voor het scannen van uw pas een afspraak maken met de ouderraad via ordriemaster@gmail.com.

Informatie

Deelname: € 16,-
Leeftijdcategorie: 8 en 9 jaar
   
Datum: zaterdag 31 juli 2021 t/m zaterdag 31 juli 2021
Tijd: 14:30 - 16:00
   
Adres: Gabriël Metsulaan 36
1816EP Alkmaar
Ruimte: Centrale hal Driemaster
   
Aanbieder: De Driemaster
Georganiseerd door: 't Juffershuis
Inschrijven

Vragen over deze activiteit

Voornaam
Tussenvoegsel(s)
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Ja, ik ga akkoord met het privacy statement.